lauantai 4. toukokuuta 2013

NE on täällä taas!

Punkit. Ne pikkunilkit ovat taas alkaneet matkustaa kissojen ja koirien karvoissa. Ai että mä kärrrrrrsin! Tänään jo kolme keränny talteen ja toimittanu viimeiselle matkalleen viemärin syövereihin. Mikäs siinä muuten, mutta kun ne niitten levittämät taudit ei kaiketi oo mitään ihan pikkujuttuja...

Tänään satuin eksymään tv:n ääreen ja katsomaan kerrankin TV2:sta. Sieltä tuli Bondi Beachin lääkäri -sarja ja siinä oli useempi eläin saanu punkin pureman ja hengenlähtö oli enemmän kun lähellä. Tuo sarja oli muutenkin yllättävän hyvä! Tokikin sellainen vaikeuksien kautta voittoon -luonteinen, mutta pidin joka tapauksessa. Oon kyl kattonu sitä Nelosella pyörivää Eläintenpelastustiimiäkin ja tää Bondi Beach on melkolailla sen kaltanen. Eli jos pidät eläimistä ja haluat likimain tippa linssissä jännittää, miten millekin karvakerälle käy, niin katso ihmeellä!

Vappukin tuli, oli ja meni. Tiistai-illan kemut onnistu vallan mainiosti ja valtaosalla vieraistakin vaikutti olleen ihan hauskaa. Ehkä tarjotuilla shoteilla oli vaikutusta asiaan... :D Itsehän en taas osannut tunnistaa rajojani ja keskiviikko meni kyllä melko pitkälti wc-pönttöä halaillessa ja kuolemaa pelätessä. Millonkohan sitä oppis...? Ei kaiketi koskaan. Vaikka viinan väitetään olevan viisasten juoma, niin ihan hyvin se käy vähän tyhmempäänkin päänuppiin.

Työrintamalla harjotteluaika vähenee. Enää KAKSI viikkoa ja sitten minun pitäisi omine nokkineni osata hoitaa uusi työtehtäväni. Olen kyllä anonut jo etukäteen armoa useammalta, että eivät saa menettää hermojaan jos ei hommat lähde rullaamaan tuosta vaan. Ja onneksi tuleva työparini on sitä laatua, että hän kyllä jaksaa tsempata ja auttaa. Ilman tietoa tukiverkosta ei paljon hymyilyttäisi... Sen verran minulla on hetkittäin epävarma olo, että näinköhän tulen oppimaan nuo asiat ja osaan hoitaa ne sillä luontevuudella, jolla sijaistettavani ne hoitaa. Tokihan minun pitää luoda oma tapani toimia eikä apinoida, mutta jollakin tavallahan ne asiat on koitettava hoitaa ennenkun tehtävät alkaa rutinoitua ja oppii sisäistämään kaikki jutut.

Tänään intouduin pitkästä aikaa lakkailemaan kynsiä. Löysin pari viikkoa sitten Wet'n'wildin 2% milk-nudelakan ja sitä nyt intopäissäni kokeilin ja kylläpä onkin kiva tällainen ei-minkään-värinen :) Kuvia en nyt jaksanut alkaa napsia... Entistä kivemman tästä tekee jo aiemmin tekemäni löytö: UV-päällyslakka. Tilasin sen joskus ja on ollut aika vähällä käytöllä, mutta muistin tässä sen olemassa olon ja päätin kokeilla. Tuon päällyslakan voi siis laittaa hiukan kostean kynsilakan päälle ja sitten kynnet hetkeksi UV-uuniin ja voilá, ei tule kynsiin nirhaumia eikä lommoja. Eikä tarvitse odotella ikuisuuksia, että kynsilakka kuivuu läpeensä. :) Malttamattoman kynsien kuivattelijan ykköshankinta.

Ja kun oikein taas kynsistä innostuin, niin pyllähdinpä selailemaan kynsikauppojen nettisivuja. Olen jo jonkin aikaa epätoivon vimmalla koittanut etsiä tätä lastulakka, mutta tuloksetta. Tänään jatkoin kaivelua ja viimein löytyi! Numero ei noissa lakoissa täsmää, mutta ulkonäkö on kyllä on identtinen. Hinta nyt ei tällasella halpiskynsilakkojen ostajalle ole helpoin sulattaa, mutta pakko tuo on saada! Ja katselin jo sillä silmällä paria samantyyppistä Nfu oh -lakkaa eli kalliiksi tulee tuo löydös... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti