perjantai 10. toukokuuta 2013

Niin mä voin luvata et aina lopulta sä selviit mistä vaan...

Tänään on ehkä ensimmäinen päivä kun todella uskon, että tulen selviämään tulevista "koettelemuksista" työpaikalla. Jos en kiitettävin arvosanoin, niin omalla tavallani kuitenkin. Toki todellisuudella on tapana lyödä päin pläsiä jossain vaiheessa, mutta tässä intoa uhkuvassa olotilassa aion tanssahdella ainakin ensi viikkoon. :)

Tuli yritettyä tänään lounastreffejä juoruamisen merkeissä työkaverin kanssa, mutta pomo tuli pilaamaan hyvän yrityksen. No mutta onneksi hänelläkin oli asioita sydämellään, ja niin me tytöt sitten kuunneltiin ja voitiin kyllä todellakin tuntea se myötätuntov*tutus ihan samantien. Kaikella muulla on nimittäin rajansa, mutta ei ihmisten tyhmyydellä! Ja se se vasta aina ärsyttääkin kun loka poljetaan jonkun täysin viattoman osapuolen niskaan ja sitten kun kaikki sotkut on selvitetty ja jäljellä on enempi tai vähempi onnistunut lopputulos, niin silloin nämä loanheittäjät ovat naama maireana kehumassa miten HE saivat näin hienon jutun aikaan. Ja käytönnässä tehneet mitään muuta kun vaikeuttaneet asioita ja sotkeneet päivän selvät kuviot ihan täysin.

Mutta se mitä sitten työkaverin kanssa ennätettiin juoruta, niin jäi kyllä kiva mieli siitä että elämä alkaa pikkuhiljaa normalisoitua hänelläkin kaiken jälkeen. Toki kaikki on kesken, mutta alku on lupaava ja sitkeyttä ei ainakaan puutu! Voisivat turhan napisijat ottaa tuollaisesta naisesta mallia.

Huomenna oli aikeissa lähteä katsomaan jotain vetokoirakisoja Lahteen, mutta saa nähdä malttaako sitä minnekään lähteä. Pihahommia on niin, että riittää! Ja jos etenkin sattuu huomenna olemaan hyvä ilma niin vaihtunee reissailu lapion ja kottikärryjen kanssa heilumiseen. Jää sitten myös shoppailut Kärkkäisellä väliin... Pahus! Nojoo, ehkä olisi vaan parempi niin. Keskiviikoisen laskupinkkaselvittelyn jälkeen ei tilinsaldo ole kovin myötämielinen humputtelulle. Etenkin kun otetaan huomioon, että tosiaan keskiviikkona oli palkkapäivä ja seuraava on sitten vasta vajaan 2 viikon kuluttua...

Kaiketi pitäisi lähteä valmistelemaan grillieväitä. Herkkusienet pekonilla ja aurajuustolla odottelee tekemistä... Siihen kaveriks vähän possuvarrasta ja maissia. Ennättää hyvin pupeltaa ennenkuin Suomen lätkämatsi alkaa.

Mukavaa viikonloppua teil kaikil! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti