maanantai 24. kesäkuuta 2013

Oon niiiiiin lömällä


Ensimmäinen lomapäivä käynnissä. Ihanainen ystävä Siilinjärveltä käväs kylässä eli loma alkoi mitä parhaimmalla tavalla. Laitettiin vähän kaverin kynsiin koristuksia ja juoruttiin huolella. Mansikkakakun kera. :)

Juhannus olikin yksi vilkkaimmista pitkään aikaan. Torstai-ilta oltiin minun vanhempien luona, juhannusaattona kavereiden luona Savitaipaleella ja lauantaina rymyttiin sitten paikallisilla juhannusfestareilla. Kaikki reissut oli kyllä oikein onnistuneita ja jos nyt ei mikään ihan ikimuistoinen juhannussetti, niin varsin kelvollinen tapa viettää keskikesän juhlaa. Hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa. Vatsalihastreenit tuli tehtyä kyllä joka reissulla hervottomalla naurun määrällä :)

Festarit oli itselle ekat juhannusfestit. Esiintyjät oli varsin kelvollisia, joskin vähän missattiin alku kun ei ennätetty lähtemään ajoissa liikkeelle. Petri Nygård jäi näkemättä, mut eiköhän tuon viel jossain joskus nää livenä. Kaveri halus näkemään Jukka Pojan ja se keikka nähtiinkin ja itelle odotetuin oli toki ihana Cheek. :D Hyvä keikka olikii vaikka ei lavan laidalle diggailemaan mentykään. Näki ja kuuli kauemmaskin ja oli tilaa heilua oikein huolella. Meil oli työkaverin kans ihan omat bileet :D Ihq Jare.

Taidan tän alkuviikon kyllä vaan nauttia joutenolosta. Luvannu sen verran lämpösiä kelejä, että jos koittais vaikka käryyttää nahkaansa pihalla. Ois pari kirjaa lukematta, ni niitten kans saa kyl aikansa kulumaan. Humiseva harju vois olla aika kohtalaista lomalukemista. Leffa on nähty on kerran jos toisenkii, mut aiemmin ei oo tullu kirjaan tartuttua. Kehuja oon kuullu eli pakkohan se on testata.

Perjantaina ois mentävä hammaslääkäriin. Graaah. Viimevuodet oon selvinny hampitohtorireissut ns. puhtain paperin, mut tänä vuonna taitaa tulla kalliiks... Pari mystisesti lohjennutta hammasta ja ainakin yksi reikä. Jos hoitais nyt vaan tän tarkastuksen ja jatkoajat varais vasta syksymmälle. Viitti koko kesää pilata ja kun ei oo mitää akuuttia, ni ehtii myöhemminkii.

Aion perjantaina jatkaa hammaslääkärireissulta suoraan porukoille yhdeksi yöksi. Pitäny käydä aikaa sitten kummien ja isän toisen siskon luona kyläilemässä, niin nyt päätin hoitaa ne "velvollisuudet" alta pois viimeinkii. Isäntää ei noille reissulle tunnu saavan houkuteltua mukaan, niin hoituupahan nyt tälleen sit. Samalla meinattiin käydä poimii vähän mansikoita talveksi pakkaseen, mut tuon projektin toteutumisen sanelee kyl säät. Jos sataa vettä, ni voi unohtaa mansikat kyl. Mut jos taas ei pääse keräämään itse, ni eipä me nyt niin paljon niitä tartteta etteikö vois ostaa jonkuu laatikon valmiiks poimittujakii.

Tässä teille viel ehkä tän kesän luukutus. Voi olla kyllästyminen edessä ennenku syksy tulee, mut toistaseks tätä kuuntelee oikein mielellään ja melkei pistää jammailuttamaan. :)


>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti