perjantai 26. heinäkuuta 2013

Back in business

Ensimmäinen työviikko loman jälkeen takana. Ja hengissä edelleen. Odotin kyllä ehkä vilkkaampaa viikkoa, mutta kaiketi vielä aika laajasti lomaileva Suomi piti puhelimet ja sähköpostit vielä kohtalaisen hiljaisina. Todennäköisesti tätä "riemua" ei riitä kovin pitkäksi aikaa.

Peruspuurtamista piti viikko sisällään hyvin pitkälti. Muutamat väärinkäsitykset pitivät hetkittäin kiireinä ja erinäisien sekaannuksien selvittelyt. Lomani aikana meillä oli aloittanut töissä myös määräaikaisena uusi ihminen. Olin salaa mielessäni kyllä hieman näreissäni tästä, koska minulle ei ollut vaivauduttu kertomaan tästä mitään etukäteen. Asia on kuitenkin ollut taatusti tiedossa, koska tämä henkilö oli tullut töihin heti minun ensimmäisenä lomapäivänä.

Tapasin eilen tämän ihmisen ensimmäistä kertaa kasvotusten, koska hän työskentelee konsernimme toisessa toimipaikassa eikä fyysisesti ole siis samassa paikassa kanssani. Äärettömän mukava tapaus! Ja melkoisen pätevän oloinen nainen kaiken kaikkiaan. Tuntuu, että paremmin kartalla asioista kuin minä, joka nyt kuitenkin olen ollut samassa työpaikassa jo kuitenkin useamman vuoden! Ja ihan mukava, että ns. työparini ja esimieheni lomaillessa vielä muutaman viikon minulla on kuitenkin henkilö, jonka kanssa toimitaan yhdessä tarpeen mukaan.

Mutta se niistä työasioista. Se on nimittäin kuitenkin viikonloppu ja tarkoitus unohtaa taas työasiat pariksi päiväksi.

Käytiin miehen kanssa äsken mustikkametsässä. Ei tarvitse kuvitella, että isäntä olisi kyykkinyt mustikoiden perässä! Minä keräsin reilu pari litraa ja mies etsi kanttarelleja. Huomenna saadaan siis oikeaa mustikkapiirakkaa sekä paistettuja kanttarelleja. Joskin ehkä eri annoksissa... ;D Mietin siellä kyykkiessäni kädet kyynärpäitä myöten mustikassa, että on se tämäkin... Perjantai-iltana lähtee vapaaehtoisesti hyttysten piinattavaksi hamuamaan marjoja leipomuksia varten. Kyllä pitää ehkä hieman pipi olla. Tai vaihtoehtoisesti van-ha. Päättäkää kumpi pitää paikkansa paremmin.

Kynsilakkakokoelmani laajeni taas tähän arviolta 10 lakkapullon verran. Ai maailma! Jos olisin jaksanut, olisin kuvannut saaliini teille, mutta nyt kävi näin... Innostuin siis tilaamaan Saksasta lakkoja, kun olivat niin hävyttömän edullisia! Tilaus onnistui kaikin puolin hyvin. Kaikki haluamani tuotteet tulivat perille ja niin hyvin pakattuina vielä, että ei ollut pelkoa, että pullot olisivat rikkoontuneet matkalla. Olen jo kyhännyt samaisen firman verkkokauppaan wishlistiä, jonka aion kyllä muuttaa tilaukseksi vielä tuossa syksymmällä. :)

Taitanee sauna alkaa olla lämmin. Mukava päästä saunomaan ja pesemään tämä punkkeja taatusti joka puolella -tunne pois iholtaan. Riemastuttavaa viikonvaihdetta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti