sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kun saapuu syyyyyyyys...

Eilen alettiin miehekkeen kanssa puuhata pihapiiriä talvikuntoon. Pientä haravointiprojektia, kukkapenkkien raivaamista, ruukkujen tyhjentämistä, kesäkalusteiden varastoon siirtämistä... Haravointi oli loppujen lopuksi melko turhaa puuhaa, koska tänään eilen haravoitu alue on taas lehtien peitossa. Ei onneksi ihan yhtä pahasti kuin eilen... Vaahterassa on toditetusti ihan kaksi tai kolme lehteä ja saavat aikaan melkoisen maton ja melkoisen laajalle alueelle. En aio edes koko pihaa nyt syksyllä haravoida ainoastaan puiden alta paksuimmat lehtikerrokset. Keväällä on kuitenkin käytävä koko piha läpi niin siinähän ne "yksittäiset" lehdet sitten lähtee.

Käytiin eilen myös käyttämässä koiria juoksemassa. Isäntä vedätti keskimmäistä karvakorvaa pyörän kanssa ja minulla oli vanhin juoksuvyössä ja nuorin hihnassa. Juostiin muutamia satoja metrejä ja käveltiin välillä. Tänään on reisissä tuntunut ne juoksuaskeleet. Kunto ei ole ihan huippujuoksijan ja jännitin kyllä niitten hölkkien ajan joka lihasta koska pelkään jostain syystä järjettömästi, että loukkaan itseäni tai koiria jos kompastun/liukastun/horjahdan. Jos meinaa noita tulevaisuudessa juoksuttaa niin täytynee ostaa kunnon lenkkarit, jotka tukee jalkaa ja joissa ei ole liukkaat pohjat.

Tänään otetaankin sitten huilin kannalta. Aamulla askaroin kynsihommieni kanssa ja nyt siirryin ruoanlaiton pariin. Kermaista hirvikäristystä, uuni lihaa hirvipaistista, maalaislohkoperunoita ja jälkkäriksi pannaria. Kyllä sietää polkea ja juosta taas näitten eväitten jälkeen... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti