torstai 24. huhtikuuta 2014

Lomalainen

Talviloma on jo puolivälissä ja taas iskee se perus "mitään en oo ehtiny tekemään" -olo. Vaikka tosiasiassa nyt kuitenkin on jotain ennättänyt saada aikaan näiden vapaiden/lomien aikaan.

Piha on muun muassa haravoitu pientä lämpärettä lukuunottamatta ja loput lehtikasat odottavat vielä poiskuskaamista. Kukkapenkkejä on hieman myös herätelty henkiin. Auto käytetty huollossa ja nyt onkin sitten mietinnän alla että pitäisikö tuohon nyt viel ostaa uudet kesärenkaat... On nimittäin aika siinä ja tässä vieläkö nuo menee katsastuksessa läpi. Renkaiden turvallisuus nyt on ihan sivuseikka ;)

Olen nimittäin elätellyt pientä haavetta, että kesän tai viimeistään alkusyksyn aikana pistäisin auton vaihtoon. Alkaa tämä rippikouluikäisellä autolla ajelu rippikouluiän liki tuplanneelle olla hieman liian jännittävää. Onhan niitä vikoja uudemmissakin autoissa, mutta kun kilometrimittari autossa jo näyttää ihan kohtalaisia lukuja ja tuosta autosta on kuitenkin työmatkojen ja muidenkin menojen muodossa hieman "riippuvainen", niin ehkä voisi miettiä jokusen vuoden uudempaa ja vähemmän ajettua menopeliä. Jos tuon nyt jotenkin vielä onnistuu katsastuksesta läpi saamaan ilman sen pidempää vikalistaa, niin sitten olisikin hyvä ajankohta ruveta oikeasti katselemaan uutta autoa.

Tiistaista keskiviikkoon majailin vanhempieni luona, koska auton huoltopaikka sattui olemaan siinä miltei naapurissa tutulla korjaajalla. Pääsin ensimmäistä kertaa tänä vuonna mökille saunomaan. Uimaan ei ihan vielä uskaltanut, sen verran kalsalle tuntui vielä ilma. Jos sitä joskus juhannuksen aikoihin...

Viikonloppuna on kaveri tulossa käymään näillä hoodeilla ja jonkinlaiset tärskyt olisi aikomus järjestää. Puheissa vilahti myös "yöelämä", mutta sen kortin taidan jättää käyttämättä tällä erää koska ensi viikollahan on jo vappu ja meinasimme pitää kaveriporukalla silloin pikkuiset kemut täällä meillä. Onneksi on muitakin vaihtoehtoja kun yöhön ampaiseminen. :)

Tänään meinasin viettää niinkin mielenkiintoisen päivän kun pyykkivuoren selvittely vaan antaa myöten. Lisäksi se viimeisen pikkualueen haravoinen voisi kuulua suunnitelmiin, mikäli tuuli ei ole ihan niin raju päivällä kun mitä eilen esimerkiksi oli. Kirsikkana kakun päällä keikkuu saunan pesu. Ostin eilen kaupasta oikein valkaisuainetta, niin pitäisi kyllä lian irrota lauteista ja lattiasta. On vaan sellaista "myrkkyä", että huuhtelun on oltava äärimmäisen huolellinen... Vaikka epäilen kyllä vähän, että näinköhän maitokaupassa edes myydään sellaista pesuainetta, jolla saisi persuksistaan nahan irtoamaan mikäli huutelu ei ole riittävän tarkka. Tuskin se kyllä hyväksi on paljaalle iholle eli ehkä pitää vaan koittaa olla tarkkana.

Tälle hetkellä on meneillään myös yksi projekti, josta haluaisin niiiiiiiin kovasti kertoa, mutta tässä vaiheessa ei oikein vielä voi. Ok, tiedän, että tällainen "lälläslää, enpäs kerrokaan!" on aika syvältä, mutta jotenkin on pakko saada tästä asiasta mainita koska muuten halkean. Sen voin sanoa, että perhe ei ole lisääntymässä minkäänlaisella otuksella. Eikä edes lapsella. :D Toivottavasti lähiviikkoina asiat selkenisi edes vähän suuntaan tai toiseen.

Nyt taidan kyllä vielä herätellä itseäni Mustien leskien maanantaisella jaksolla ja sitten päivän puuhiin täydellä tohinalla. Kivaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti