perjantai 2. toukokuuta 2014

Lomalainen vol 2

Niin. TAAS olen lomalla :D Tänään siis viimeinen talvilomapäivä, joka oli alunperin tarkoitus pitää kiirastorstaina, mutta muutinkin suunnitelmia ja otin tähän vapun yhteyteen pitkän viikonloppuvapaan.

Alkoikin olla ehkä viimeiset hetket pitää talviloma. Tai no oikeastaa olisi tosiaan pitänyt pitää jo aiemmin kun talvilomakausihan päättyi keskiviikkona. No, päivä sinne tai tänne. Toiset jäävät jo ensi viikolla pitämään ensimmäisiä kesälomiaan ja minä olen juuri vasta selvitellyt talven vapaat. :D

Vappuaattona pidimme meidän perinteisellä ryminäryhmällä kekkerit ja olikin taas varsin hauskaa, kuten yleensäkin. Tokihan omaa vireystasoa hieman latisti keskiviikkona kello viiden aikaan tapahtunut herääminen. Miltei loppuun saakka silti jaksoin. Eilinen olikin sitten uupumusta tulvillaan kun yöunet jäivät reiluun neljään tuntiin. En vaan osannut nukkua aamullakaan pitkään vaikka pääni sain tyynyyn vasta hieman ennen aamuneljää. Krapulaa ei edes ollut niin olikin kiva nauttia silkasta laiskottelusta ja katsella telkkaria ja mässäillä kinkereistä jääneillä mätöillä.

Huomenna suuntaamme äidin ja ehkä tätini kanssa Ikeaan ostoksille. Tavoitteena on ostaa uudet patjat, petauspatjat, tyynyt ja peitot sänkyyn. Tokihan kaikkea muutakin pikkukrääsää taas taatusti mukaan tarttuu, mutta nuo nyt jos ainakin onnistuisi ostamaan, niin reissu olisi siltä osin ihan onnistunut.

Edellisessä postauksessa salamyhkäisesti mainitsemani asia eteni pikkuisen tällä viikolla ja toivotaan, että etenisi vielä tulevaisuudessakin ihan maaliin saakka. Tänään pitäisi tulla taas lisätietoja.

Taidankin ottaa tämän päivän tavoitteeksi selvitellä jälleen kertyneen pyykkivuoren ja pestä lieden. En tiiä kuka tuon uunin aina rötvää noin kauhean näköiseksi... :D Mutta ensin jos kauppaan ja sitten eilen katsomatta jäänyt Klikkaa mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti