torstai 28. elokuuta 2014

Jos kerrankin...

...osaisin olla innostumatta liian aikaisin.

Keväästä saakka vireillä ollut talokauppa on ottanut kunnon harppauksen eteenpäin ja muutama etappi on suoritettu. Muutamia on kyllä vielä jäljellä ja kaikenhan on täysin mahdollista mennä vielä pieleenkin... Mutta ostotarjous uudesta kodista on tehty ja hyväksytty, nykyisellä kodilla olisi kiinnostunut ostaja, joka on tehnyt tarjouksenkin (jota joskin yritetään vielä vähän vastatarjouksella korottaa...) ja laina-asiat takaajia myöten pankin kanssa viimeisen tiedon mukaan kunnossa. Ostajat kun saavat vielä nykyisen asumuksensa kaupaksi, niin sittenhän lopun pitäisi (niin, pitäisi...) olla enää hienosäätöä. Myyntihinnasta ei välittäjän mukaan tule muodostumaan merkittävää ongelmaa, koska ovat sen verran kiinnostuneita tämän talon ostamisesta. Mutta en silti usko pyyntihinnan täysin toteutuvan.

Toivottavasti ensi viikolla oltaisiin jo joltain osin taas viisaampia. Tavoitteena olisi yksimielisyys myyntihinnasta ja pankin varmistus vielä lainaan koska luvut ovat vähän eläneet kevään jälkeen.

Toinen, todella pitkään mieltä kaihertanut asia on epätietoisuus työtilanteestani sijaisuuden päättymisen jälkeen. Tänään asia oli otettu esille oikein toimitusjohtajan kanssa ja luulisi hänen saavan sanoa joko "kyllä" tai "ei" jatkoani ajatellen. Syyskuun loppuun mennessä minulla pitäisi olla jonkinlainen tieto tästäkin asiasta.

Tokihan hain tässä välissä jo toistakin työpaikkaa, mutta vielä sieltä ei ole kuulunut yhteydenottoa. Hakuaika päättyi tosin vasta tiistaina tällä viikolla, että saattaahan tässä jokunen päivä kulua ennenkuin ottavat yhteyttä, jos siis edes ottavat! Tärkeintähän olisi, että ottaisivat sieltä yhteyttä suosittelijaani eli esimieheeni... ;)

Muutosta on siis ilmassa enemmän tai vähemmän. Saa taas pitää peukkuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti