maanantai 15. syyskuuta 2014

Kun ei lähde, niin ei lähde...

Joskus nettishoppailu on ihan ykköshupia ja toisinaan taas sieltä toisesta ääripäästä.

Tilasin viime viikolla silmät kiiluen viisi kappaletta juhlamekkoja kahdesta eri nettikaupasta sovitettavaksi. Odotukset olivat kuvien perusteella mitä korkeimmat. Ja tuossa äsken kun siivet kantapäissä kävin hakemassa saapuneet paketit työmatkalla, niin hyvä että ennätin edes kynnyksen yli kun piti jo repiä paketteja auki.

Ei olisi tarvinnut pitää kiirettä. Yhteensä muistaakseni 10 tilatusta vaatekappaleesta lähtee palautukseen 8. Tai ehkä vaan 7. Kahden mekon kanssa vielä arvon, että pidänkö niistä toisen vai en... Jos ne ei maksaisi liki 50 euroa, en empisi, mutta kun kumpikaan ei ole se The Mekko, niin hinta tuntuu semikivasta mekosta vähän suolaiselta.

Mutta niin. Kuvat kyllä valehtelivat aika pahasti jokaisen koltun kohdalla. Kaikki noista kyllä sopivat, mutta mikään ei istunut päälle toivotulla tavalla. Liian lyhyt, liian pitkä, liian pitkät hihat, väljä väärästä kohdasta, kummallista kangasta... Ärh!

Pitänee siis lähteä vielä kiertämään paikalliset vaatetusliikkeet ja toivoa parasta. Onneksi mekon tarve on vasta liki 1,5 kuukauden päässä eli ihan ei tarvitse vielä jätesäkkiin pukeutua. Olisihan sitä pikkumustaa ehkä siinäkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti