torstai 9. lokakuuta 2014

Pikkujouluvarustautuminen on alkanut

Taisinkin jo jokunen aika sitten avautua pieleen menneestä nettishoppailusta. Tänään päätin, että lähden katsomaan mitä paikalliset vaatetusliikkeet tarjoavat. Parin kaupan ja parin vesiperän jälkeen teki mieli lampsia autolle ja luovuttaa. Sovitin niissä ainoastaan kolmea mekkoa ja jokaisen kohdalla piti todeta että "kiitos, mutta ei kiitos".

Sitten pälkähti mieleen River, jossa piipahdin jo jokunen aika sitten mutta en ennättänyt silloin sovitella mitään vaatteita. Kyseisestä kaupasta löytyi vielä edellisellä kerralla hiplaamista mekoista oikeaa kokoa ja väriäkin. Pakko oli siis sovittaa ja taika tapahtui! Jälkimmäinen oli varsin nätti ja tarkoitukseen sopiva vaate. Eikä hintakaan onneksi ollut ihan tähtitieteellinen. Yksinkertainen, musta mekko ilman mitään suuren suuria krumeluureja.

Onnistuneen mekko-ostoksen jälkeen löysin vielä uudet saappaatkin ja Glitteristä pussillinen rihkamakoruja. Ihanan avulias myyjä vielä kertoi kampausvinkkejä ja myi minulle vielä vähän hiussolkea ja -pantaa. Onneksi kaikki koruostokset ovat melko ajattomia (helmeä ja strassia) eli voin käyttää noita samoja useampaankin kertaan. (Jos vaan rihkama kestää.)

Kun vielä ostoskasaan lisätään kunnon sukkahousut (tai kahdet), niin alkaa olla pikkujoululook aika valmis. Kotona piti vielä koko settiä testata kerran päälleen. Ja jos nyt en ehkä koko juhlakansaa ällikällä lyö, niin on ainakin siisti ja konstailematon kokonaisuus.

Sokerina pohjalla vielä tiedotus liittyen työkuvioihini. Kirjoitin eilen ennen töistä lähtöäni nimeni uuteen työsopimukseen, joka on nyt ihan aikuisten oikeasti vakituinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Aika voittajafiilis! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti