keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Hulinaviikko

En kyllä kerta kaikkiaa käsitä niitä uraohjus ihmisiä, jotka jaksaavat jatkuvalla syötöllä ahertaa 110 lasissa. Olen ollut kaksi päivää tällä viikolla koulutuksessa ja eilen iltana olin jo aivan naatti. Ja samaa uupumusta puoltaa sekin, että heräsin tänä aamuna tismalleen samasta asennosta kun mihin eilen iltana kymmenen jälkeen asettauduin. Yhdeksän tuntia heräämättä kertaakaan välillä. Mitähän tämä tulee olemaan kun päästään perjantaihin saakka?

Luulette, että valitan. En valita. En ollenkaan. Kaikesta kauhusta, pelosta ja jännityksestä huolimatta tämä on kivaa. Mukavaa oppia uusia asioita ja ennenkaikkea se tunne, kun oikeasti oivaltaa täysin uusia asioita. Ja toki tämä kuluneen viikon "onnittelut uudesta pestistä" -toivotukset lämmittävät mieltä ja luovat itsellekin uskoa siihen, että ehkä minusta on sittenkin tähän hommaan. Ehkä muut näkevät minussa sen potentiaalin, joka on itselle ollut vielä jossain määrin piilossa.

Tämän ja huomisen "pääsen" tekemään niitä entisiä töitäni erään asiakastyön merkeissä. Tiedän jo etukäteen tuon saavan aikaan todennäköisesti verta, hikeä ja kyyneleitä. Sen verran on haastetta ja suuria odotuksia ilmassa. Taiottava siis käytännössä tyhjästä jotain megalomaanisen upeaa. Phiuuuuu. Tai no ehkä "tyhjä" on vähän väärä sanavalinta, koska valinnanvaraa piisaa. Ehkä liikaakin, ja se jos mikä on vaikeaa! Mutta ehkäpä tämäkin taas suttaantuu omalla painollaa jahka alkuun pääsee ja saa huomenna palaveerattua asiakkaan kanssa ja tehtyä vielä viimehetken tarkennuksia puolin ja toisin.

Huomenna olen kaavaillut aamuksi asioiden hoitamista ennen töihin menoa. Talvilomaristeily on tarkoitus käydä varaamassa. Etelänreissu vaihtui risteiyyn, koska työpaikallani käynnissä olevat YT-neuvottelut sotkivat pahasti aiempia suunnitelmia. Jos olisin nimittäin jäänyt työttömäksi, olisi lomareissu ollut aika hankala toteuttaa kaikkien älyttömien työttömyyden velvoittamien kiemuroiden takia. Nyt siis näin. Mutta en lainkaan epäile etteikö tästä tulisi hyvä reissu. Muutama kaveri on lähdössä meidän mukaan ja ennen ainakin kyseisellä poppoolla on takanaan vain onnistuneita kekkereitä :)

Samalla keskustareissulla ajattelin piipahtaa viimeinkin entruuttamassa silmälaseja. Ollut jo pidempään tarkoitus käydä optikolla kun eivät oikein rillit tunnu asettuvan naamalle ollenkaan. Ja samalla vaivalla pitää käydä täydentämässä huventuneita meikkivarastoja. Sekä houkuttelis pikkasen käydä vilkasemassa tänne aukeevan, uuden optikkoliikkeen tarjousta kun tarjoaavat yksitehosilmälaseja 10e/kpl omilla voimakkuuksilla, ohennetuilla ja heijastamattomilla linsseillä. Voihan se olla, että valikoima on ihan haitarista, mut voihan sitä kävästä vilkasemassa :)

Tarvinnee alkaa valmistautua töihin lähtöön pikkuhiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti