maanantai 27. tammikuuta 2014

Maanantain makuinen maanantai

Otti taas viikon aloitus luulot pois meikämannesta. En ehkä ikinä lakkaa ihmettelemästä ja yllättymästä, miten tämä viikon ensimmäinen päivä voikaan olla haasteellinen!

Koko alkuvuoden töissä hoitamani case ei ala nyt jostain syystä lutviutua ollenkaan. Ei niinkuin ollenkaan. Jos se hanke joku päivä oikeasti valmistuu ja teettäjä vielä lausuu minulle vilpittömät kiitokset, niin sitten on kyllä rasteja joka seinässä. Tänään jo ennätin aamusta hieman huokaista, että josko se alkaisi edetä, mutta iltapäivällä saikin taas ottaa takapakkia ja huomisesta on tulossa jälleen varsin yltiöpäisen työntäyteinen.

Otin tänään itseäni niskasta kiinni ja lähdin töistä tultuani vanhimman koiruuden kanssa lenkille. Onkin kyllä aina sellainen voimainkoitois kulkea tuolla muiden kanssa samoja lenkkipolkuja äärimmäisen merkkailuintoisen koiran kanssa. "Lyhtypylväs! Aurausviitta! Lumikökkäre! Lyhtypylväs! Puu! Lumikökkäre! Lumikökkäre!" Ja tätä samaa jatkuu KOKO lenkin ajan. Vuoroa muuttaen koira vetää perässään lenkittäjää ja lenkittäjä koiraa. Siinä sitä on taas kanssaihmisillä ollut hupia kerrakseen kun jupisen koiralle puoliääneen "No niin, nyt riittää! Ala tulla! Ei tartte joka pylvästä merkata... Tule nyt! Joojoo, kyllä siellä varmasti pissi haisee..."

Ja kyllä tuolla talvisessa viimassa tarpoessa ihan väistämättä kävi mielessä, että pääsiäinen ulkomaan reissuineen saisi tulla kyllä varsin vikkelästi! Joskin kun suunnaksemme on valikoitunut Thaimaa, niin toki oman jännitysmomenttinsa nyt luo vielä sekin, että mikä tilanne siellä sitten keväällä on. Eli kannattaako sinne paljon turistin nokkaansa pistää. Tokihan se nirri voi lähteä täälläkin ihan yhtä hyvin, mutta josko nyt ei tieten tahtoen menisi sinne jäämään muitten jalkoihin. Pitää ehkä hioa joku plan B kaiken varalta jos esim. lentoyhtiö ei tuolloin tee lentoja ollenkaan Thaimaahan.

Huomenissa olisi meno verikokeisiin ja keskiviikkona toivottavasti kuulen "tuomion". Toisaalta toivoo, että tälle mielialan vaihtelulle löytyisi joku syy noista kokeista, mutta toisaalta taas parempi jos kaikki on kunnossa. Eli palaan keskiviikkona kertomaan uutiset. Nyt saunaan sulattamaan ne kohmeet, joita kuuma kalakeitto ei äsken kyennyt sulattamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti