sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunny Sunday

Tänä viikonloppuna on todellakin joku ihmeellinen valoilmiö hellinyt meikämanneja ainakin näillän nurkilla. Pakkasta olisi saanut olla kyllä jonkin verran vähemmän, koska itsellä on sen verran pakkaselle arka naamataulu ettei viitsi olla ulkosalla kovin pitkiä aikoja kun pakkasta on tuntuvasti yli 10 astetta. Joskus muksuna on tullut siis poskensa palellutettua oikein huolella ja siitä saakin sitten kärsiä todennäköisesti koko loppu elämänsä.

Mutta vähän käytiin tänään ulkoilemassa. Ok, hyvin vähän loppujen lopuksi. Mutta enivei. Käytettiin koiria vetohommissa. Matka oli lyhyt ja aikaakaan ei menny juuri mitään, mutta kun tuota junioria olisi harjoitettava vetämään niin oltava mahdollisimman maltillinen matkan ja maaston suhteen. Ensi viikonloppuna jos pääsisi vaikka jäälle, niin ei tarvitsisi murehtia muuta kun siitä, että minkälaisen matkan menee.

Eilen innostuin hääräämään keittiössä oikein huolella. Kaikki lähti kaupasta ostetusta hiivapalasta. Tarvitsin hiivaa pizzakierteitä varten, mutta niihinhän sitä siis kului vain 1/3 pakettia eli loppu olisi mennyt hukkaan jos en olisi sitä samantien käyttänyt johonkin. Eli ei muuta kun leipasin sitten pizzakierteiden seuraksi korvapuusteja. Ja kun koko viikon olin himotellut pannukakkua, niin sitäkinhän sitä oli myös tehtävä.

Onnistuin jostain kehittämään myös pakkomielteen hapanimeläpossusta ja ensin jo kaavailin ostava valmiskastikkeen kaupasta, mutta pikaisen googlettelun jälkeen tulin siihen tulokseen että rahallisesti saan saman setin aikaan kun teen kastikkeen alusta alkaen itse. Ja näin jälkikäteen oli hyvä idea! Vaikka itse kehunkin, niin tuli kyllä sen verran hyvää soossia että joutunen tekemään vielä toistekin ja varmaan ihan lähiaikoina. Uskallan kyllä epäillä, että tismalleen samanlaista en saa enää aikaan koska tämä kokeilu oli sovellus kahdesta eri reseptistä enkä luonnollisesti laittanut mitään määriä ylös tehdessä. Oli vähän sellainen "vähän tuosta ja tuota vielä vähän...tästä kanssa pikkuisen" -kokkaustuokio että mitään todellisia, ymmärrettäviä määriä en kaiketi olisi pystynytkään ylös kirjaamaan.

Huomenna olisi taas paluu arkeen. Nämä viikonloput tuntuvat menevän ohi ihan hujauksessa. Tiedän jo valmiiksi, että viikosta tulee taas melkoisen kiireinen ja sellainen, että jo keskiviikkona olen ihan valmis viikonlopun viettoon. Yksi hanke odottaa valmistumistaan ja niin monta palasta on vielä kesken, että ihan meinaa hirvittää näinköhän koko projekti valmistuu edes määräaikaan mennessä. Jos saisin tusata tämän yhden asian kanssa vaikka pari päivää niin mitään ongelmaa ei olisi, mutta tiedän kokemuksesta että muita asap-caseja satelee varmasti oikealta ja vasemmalta eli totaalinen keskittyminen yhteen asiaan on täysin mahdotonta.

Ei pitäisi murehtia etukäteen, mutta väistämättä sitä alkaa näin työviikon lähestyessä jo katsoa tulevaan viikkoon ja sen mukanaan tuomiin haasteisiin. Eli mukavaa viikonlopun loppua kaikille ja tsemppiä uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti